جلسه دفاع از رساله دکتری - display-page

در مورخ 96.2.19 دو جلسه دفاع از رساله دکتری در دانشکده علوم ورزشی دانشگاه رازی برگزار گردید.

این دو رساله هر دو در حوزه ی مدیریت ورزشی بوده و با حضور اساتید این گرایش و همچنین حضور دکتر عبد الرحمان مهدی پور عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز بررسی و داوری شد.

جلسه ی اول مربوط به دفاع سرکار خانوم الهام آرین از رساله خود تحت عنوان "ارایه الگوی حمایت از زنان نخبه در ورزش قهرمانی" بود که جامعه ی آماری ایشان تمامی زنان نخبه ورزشکار در حوزه ی ورزش قهرمانی بوده است.

جلسه راس ساعت 10 با حضور دکتر بهرام یوسفی ریاست محترم دانشکده ی علوم ورزشی،دکتر حسین عیدی،دکتر شیرین زرتشتیان،دکتر کیوان شعبانی مقدم،دکتر علی اشرف خزایی و دکتر همایون عباسی برگزار گردید.

استاد راهنمای این رساله دکتر یوسفی و استاد مشاور آن دکتر عیدی بوده و فرایند ارایه ی اطلاعات توسط خانم آرین تا ساعت 11 ظهر ادامه داشته و سپس با پرسش دانشجویان و اساتید مخصوصا آقای دکتر مهدی پور و پاسخ های خانم آرین جلسه ادامه پیدا کرد و پس از بررسی های داوران و ارزیابی های انجام شده خانم آرین نمره ی بالایی را کسب کردند و سوگند نامه ی دکتری را در محضر همه ی مهمانان قرائت نمودند.

در حاشیه ی این جلسه طی گفت و گویی که با خانم آرین انجام شد از حس و حال ایشان هنگام قرائت سوگند نامه سوال شد که ایشان در پاسخ بیان کردند:

حس بسیار خوب و شیرینی دارم و احساس میکنم که بار سنگینی از روی دوشم برداشته شده ولی مسئولیت بزرگ تری به من محول شده و باید تلاش کنم که به بهترین شکل این مسئولیت را انجام بدهم.

جلسه دفاع دوم بعد از استراحتی کوتاه راس ساعت 11.45 دقیقه آغاز شد و این بار دکتر عبد الحسین پرنو و دکتر منوچهر حیدری هم به جمع اساتید اضافه شدند.

در بخش دوم جلسه سرکار خانم لورا چپری از رساله ی خود با عنوان "تاثیر رفتارهای مربی گری بر خودکارآمدی انسجام و عملکرد تیمی در بازیکنان لیگ برتر فوتبال زنان ایران"دفاع کردند.

در پایان هم اساتید با سوالاتی سعی در به چالش کشیدن موضوع و البته خانم چپری داشتند که ایشان پاسخ هایی مناسب به این سوالات داده و پس از بررسی و ارزیابی داوران ، ایشان هم موفق به کسب نمره ی بالایی شدند و موفق شدند سوگند نامه ی دکتری را قرائت کنند.

درپایان این جلسه گفت و گویی با دکتر عبد الرحمان مهدی پور،دکتر عیدی و دکتر یوسفی داشتیم.

دکتر مهدی پور در پاسخ به این سوال که:سطح دانشکده ی علوم ورزشی دانشگاه رازی را چطور ارزیابی میکنید؟فرمودند:دانشگاه رازی و البته دانشکده ی علوم ورزشی سطح بسیار بالایی دارد که قابل مقایسه و البته رقابت با دانشگاه های مطرح کشور است.

وی همچنین در رابطه با سوالات چالشی که از دانشجویان هنگام دفاع پرسیده شد بیان کردند:وظیفه ی یک داور و یک استاد این است که دانشجوی خود را به چالش بکشد تا هم سطح علمی وی را ارزیابی کند و هم اینکه موجب ارتقای دانش و تلاش او شود.

و به عنوان توصیه ی پایانی بیان داشتند که:فاصله و شکاف بسیاری بین دانشکده های علوم ورزشی دانشگاه های سراسر کشور وجود دارد.

این شکاف ها باید از بین برود تا بتوانیم به تبادل ایده و اندیشه بپردازیم تا بتوانیم پیشرفت کنیم.

دکتر عیدی که در رساله ی خانم آرین استاد مشاور و در رساله ی خانم چپری داور بودند در ارزیابی سطح رساله و موضوعات انتخابی این دو فرد بیان داشتند که:سطح هر دو رساله بسیار خوب،ارزشمند و رضایت بخش بوده،موضوعات بسیار خوبی را انتخاب کرده اند که کمتر کسی تا به امروز آن ها را مورد ارزیابی و پژوهش قرار داده است.

هردو فرد بخش بانوان را مورد بررسی و تحقیق قرار داده اند و مطالب ارزنده ای را ارائه دادند که بسیار قابل تحسین است و همچنین ایشان در ادامه افزودند که متاسفانه در حوزه ی زنان کمتر فعالیت و پژوهش میشود در صورتی که این حوزه بسیار حائز اهمیت است.

و در پایان دکتر یوسفی بیان داشتند که:سطح رساله ها بسیارخوب بود ولی نمیتوان به طور کلی گفت که کاملا خوب یا ایده آل بودند و ممکن است حتی افرادی بهتر از آنها هم باشند.ولی موضوعات هر دو موضوعاتی نو و کاربردی در حوزه ی زنان بود و من به هردو نمره ی قبولی میدهم.

و به عنوان نکته ی پایانی بیان داشتند که:

جلسه ی امروز جلسه ی بسیار خوب و مفیدی بود و حضور دکتر مهدی پور بسیار جلسه را پربارتر کرده بود و این کمک میکند که ارتباط موثر و سودمندی بین دانشگاه ها برقرار شود و بتوانیم به تبادل نظر و ایده بپردازیم.