آزمون عملی رشته علوم ورزشی آزمون سراسری سال 1399

آزمون عملی رشته علوم ورزشی آزمون سراسری سال 1399 با شرکت داوطلبان دختر و پسر استان  کرمانشاه در دانشگاه رازی برگزار شد.
این آزمون عملی با همکاری اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه رازی و با حضور نمایندگان سازمان سنجش و پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ؛ به مدت 2 روز برای دختران و 2 روز هم ویژه پسران ترتیب یافت.
در این آزمون در ابتدا پس از مرحله اولیه پذیرش، بالغ بر  یک هزار داوطلب زن و حدود پانصد داوطلب مرد، از نظر وضعیت قد و وزن، سلامت قلبی عروقی و تنفسی، بینایی و فیزیک جسمی بررسی شدند و سپس در آزمون عملی شرکت کردند.  دانشگاه رازی به‌عنوان دانشگاه جامع غرب کشور همواره میزبان برگزاری رویدادهای مهم بوده است. دانشکده علوم ورزشی دانشگاه رازی با توجه به امکانات سخت‌افزاری مناسب و تجربه برگزاری موفق این آزمون در ادوار گذشته که به تائید سازمان سنجش و پژوهشگاه تربیت‌بدنی رسیده است؛ و همچنین مرکزیت غرب کشور و دسترسی مناسب از استان‌های مجاور، به‌عنوان میزبان برگزاری آزمون ورودی تربیت‌بدنی در غرب کشور برگزیده شده است.
شایان ذکر است امتیاز حاصل از آزمون عملی به همراه نمره کتبی داوطلبان در آزمون سراسری سال 99، نتیجه نهایی قبول شدگان رشته تربیت بدنی را مشخص خواهد کرد. در پایان تشکر ویژه و سپاس فراوان ریاست دانشکده علوم ورزشی از کلیه کادر اجرایی و همکاران زحمکتش صورت پذیرفت