آزمون عملی رشته علوم ورزشی سال 1400

به اطلاع داوطلبان متقاضی شرکت در آزمون عملی رشته علوم ورزشی سال 1400 آزمون سراسری می رساند، اطلاعیه تکمیلی در خصوص زمان و نحوه برگزاری آزمون عملی در مورخ 1400/05/06 در سایت  سازمان سنجش و سایت پژوهشگاه درج خواهد شد.
 شایان ذکر است زمان برگزاری حدودی آزمون نیمه دوم مردادماه خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر در تاریخ ذکر شده به سایت پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی به نشانی: www.ssrc.ac.ir  و سایت سازمان سنجش به نشانی: www.sanjesh.org مراجعه نمایید.

به اطلاع می‌رساند، با توجه به بحران شیوع بیماری کرونا، آزمون عملی رشته علوم ورزشی و همچنین رشته آموزش تربیت‌بدنی (دانشگاه فرهنگیان) در آزمون سراسری سال 1400 با حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی و رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی توسط داوطلبان، داوران و عوامل اجرایی آزمون، در ۶ ایستگاه به شرح زیر، اجرا خواهد شد.

1. ایستگاه شماره ۱: کشش بارفیکس خوابیده در ۲۰ ثانیه
خطاها: «عدم برخورد سینه با نوار ۱۵ سانتی‌متری»، «عدم صاف شدن کامل آرنج‌ها هنگام پایین رفتن بدن» و «عدم حرکت بدن در یک راستا و به بالا و پایین»

‌‌‎ 2. ایستگاه شماره ۲: دریبل فوتبال
خطاها: «عدم عبور از هرکدام از موانع»، «عدم استقرار کامل توپ روی حلقه لاستیکی در پایان حرکت» و «افتادن مانع»