افتتاح اولین مرکز حرکات اصلاحی دانشگاهی کشور در دانشگاه رازی، دانشکده علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، اولین مرکز حرکات اصلاحی و ناهنجاری‌های حرکتی دانشگاهی کشور، ششم اسفندماه ۱۳۹۸ طی مراسمی با حضور دکتر اعلمی‌آل‌آقا رئیس دانشگاه، هیات رئیسه، روسای دانشکده‌ها و دیگر مسئولین، در دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه افتتاح شد.

دکتر اعلمی‌آل‌آقا رئیس دانشگاه رازی در این مراسم طی سخنانی اظهار داشت: دانشگاه پیشرو مسئولیت‌هایی در قبال اجتماع دارد که توجه ویژه به سلامت نیز یکی از این مسئولیت‌ها است.

ایشان بیان داشت: افتتاح اولین مرکز حرکات اصلاحی و ناهنجاری‌های حرکتی دانشگاهی کشور در دانشگاه رازی گامی ویژه در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی دانشگاه در قبال سلامت جامعه است که این مهم با همکاری اساتید متخصص دانشگاه رازی انجام شده است.

در ادامه دکتر فرزانه گندمی مدیر مرکز حرکات اصلاحی و ناهنجاری‌های اسکلتی دانشگاه رازی به ارائه توضیحاتی در خصوص امکانات و نحوه خدمات‌رسانی این مرکز پرداخت.

شایان ذکر است، مرکز حرکات اصلاحی و ناهنجاری‌های حرکتی دانشگاه رازی با برخورداری از تجهیزات و اساتید متخصص آماده ارائه خدمات به عموم جامعه می‌باشد.