برگزاری آزمون عملی رشته علوم ورزشی کشور در منطقه غرب

دکتر حسین عیدی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه رازی، اظهار داشت: آزمون عملی رشته علوم ورزشی کشور در منطقه غرب در روزهای سوم و چهارم مرداد ماه با حضور ۱۳۲۰ داوطلب در دو گروه آقایان و خانم‌ها به میزبانی دانشگاه رازی برگزار می‌شود.

نماینده تام‌الاختیار دانشگاه رازی در برگزاری آزمون عملی رشته علوم ورزشی کشور در منطقه غرب، افزود: از مجموع۱۳۲۰ داوطلب شرکت کننده در این آزمون، ۷۵۷ نفر خانم و ۵۶۳ نفر آقا هستند.

وی گفت: تفاوت آزمون امسال با سایر آزمون‌های سال‌های قبل این است که شکل پذیرش از نیمه متمرکز به متمرکز تغییر یافته و متقاضیان پس از قبولی همانند سایر دانشجویان از مهر ماه شروع به تحصیل خواهند کرد.

دکتر عیدی با اشاره به افزایش شش برابری تعداد متقاضیان نسبت به سال قبل، افزود: در مجموع ۱۸۰۰ نفر در کل کشور از طریق آزمون و به شکل متمرکز در رشته علوم ورزشی پذیرش خواهند شد.