بورس اراسموس پلاس کشور لهستان سال تحصیلی ۹۸-۹۹ ویژه دانشجویان دکتری

پیرو اطلاعیه های قبلی در خصوص بورس اراسموس پلاس تبادل دانشجو با دانشگاه تربیت بدنی ورشو لهستان، تعداد ۲ سهمیه برای استفاده دانشجویان مقطع دکتری دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران در سال تحصیلی ۹۸-۹۹ (۲۰۱۹-۲۰۲۰) باقی مانده است.
بورس اراسموس پلاس برنامه بورس آموزشی تحت حمایت اتحادیه اروپاست که با هدف سازمان دهی تبادل دانشجو بین دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی اروپا و سایر نقاط جهان راه اندازی شده است. طی این برنامه دانشجویان می‌توانند در دوره‌ کوتاه مدت در دانشگاه‌ تربیت بدنی ژوزف پیلسودسکی ورشو لهستان تحصیل کنند و از مزایا و امکانات آن‌ها بهره مند گردند.

مدت دوره
فرصت تحصیل در دانشگاه طرف قرارداد در چارچوب این برنامه یک دوره فرصت مطالعاتی 5 ماهه (یک نیمسال تحصیلی) در سال تحصیلی ۲۰۱۹-۲۰۲۰ است.
حمایت مالی
کمک هزینه برای تأمین بلیط رفت و برگشت به کشور مقصد (۵۳۰ یورو) و همچنین هزینه‌های زندگی (۷۰۰ یورو در ماه ماکزیمم به مدت ۵ماه) توسط اتحادیه اروپا پس از ورود به ورشو و مراجعه با دانشگاه مربوطه تامین میگردد.
شرایط استفاده از این بورس
دانشجوی متقاضی مشغول به تحصیل در دوره دکتری این دانشکده بایستی مطابق آیین نامه فرصت مطالعاتی دانشگاه تهران واجد شرایط ذیل باشد:
داشتن نمره آزمون جامع؛
پروپوزال دفاع شده؛
داشتن نمره زبان عمومی؛
موافقت استاد راهنما و گروه مربوطه؛
ارسال مدارک اولیه (شامل رزومه انگلیسی، پروپوزال فعالیت های تحقیقاتی در دوره فرصت به زبان انگلیسی، انگیزه نامه، نامه موافقت استاد راهنما)
مهلت درخواست
مهلت درخواست و ارائه مدارک درخواست استفاده از بورس برای ترم سپتامبر ۲۰۱۹ تا تاریخ ۱۰ ژوئن یا ۲۰ خرداد است.
بدیهی است پس از پایان مهلت مقرر به هیچ درخواستی ترتیب اثر داده نخواهد شد.
نحوه ثبت‌نام
علاقه مندان میبایست پیش از موعد اعلام شده مدارک اولیه را به پست الکترونیکی shzandi@ut.ac.ir ارسال کنند. کلیه تقاضاها در کمیته تخصصی دانشکده و سپس معاونت بین‌الملل دانشگاه مورد بررسی قرار گرفته و پذیرفته‌شدگان نهایی برای استفاده از این فرصت معرفی می‌شوند.