جشن استقبال دانشجویان جدیدالورود (1397) کارشناسی دانشکده علوم ورزشی - صفحه نخست

جشن استقبال دانشجویان جدیدالورود (1397) کارشناسی دانشکده علوم ورزشی

با استعانت از درگاه خداوند متعال، جشن استقبال از دانشجویان جدیدالورود (1397) مقطع کارشناسی دانشکده علوم ورزشی روز سه شنبه مورخ 7 اسفند 1397 با حضور دانشجویان و اکثریت اعضای هیات علمی در محل سالن اجتماعات دانشکده علوم ورزشی برگزار گردید. در ابتدای جلسه دکتر حسین عیدی، رییس دانشکده علوم ورزشی، ضمن خوش آمد گویی و عرض تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا و روز زن به حضار، مطالبی را در خصوص معرفی ظرفیت های دانشکده ارائه و از حمایت های معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه قدردانی نمودند.

سپس دکتر همایون عباسی، معاون آموزشی، پژوهشی و اجرایی دانشکده، ضمن عرض خیر مقدم موارد آموزشی را به اطلاع دانشجویان جدیدالورود رساندند.

در ادامه مدیر گروه تربیت بدنی دانشکده دکتر بهروز ابراهیمی مطالبی را در خصوص جهت گیری آینده دانشجویان بیان نمودند.

سپس آقای هاشم محمد پور از طرف حوزه معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه، به اجرای برنامه های طنز پرداختند. نماینده بسیج و انجمن علمی دانشجویی نیز به معرفی اهداف و برنامه ها ی آتی خود پرداختند. پس از پخش کلیپ معرفی پتانسیل ها و امکانات و تجهیزات دانشکده، جشن مذکور با تور دانشگاه گردی و آشنایی با فضاها و اماکن ورزشی در ساعت 12:30 خاتمه یافت.