حضور دانشکده علوم ورزشی در نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش و فناوری و فن بازار استان کرمانشاه

نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش و فناوری و فن بازار استان کرمانشاه در تاریخ 25 الی 28 آذرماه سال 97 در محل کتابخانه مرکزی دانشگاه رازی با شعار هفته پژوهش،پژوهش هدفمند، فناوری ارزش آفرین، در خدمت تولید ملی برگزار شد.

غرفه‌ی دانشکده­ی علوم ورزشی نیز در سالن شماره یک دستاوردهای برجسته­ی خود را در سال 96 و97 توسط سرکار خانم نسترن بختیاری، جناب آقای دکتر رستگار حسینی، سرکار خانم مهرنوش حیدری، سرکار خانم پروین آقابیگی، سرکار خانم زهرا حسینی و سرکار خانم فرشته مرادی به نمایش گذاشت.

دستاوردها شامل:

1. ثبت اختراع دستگاه افزایش انعطاف‌پذیری پایین‌تنه و ثبت اختراع پایه و تور اتومات بدمینتون توسط دکتر رستگار حسینی (هیئت‌علمی گرایش فیزیولوژی ورزشی دانشکده‌ی علوم  ورزشی دانشگاه رازی)، سرکار خانم مریم سلیمی (دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک بیوسیستم گرایش طراحی و ساخت) و آقای وحید  نوری (دانش‌آموخته رشته­ی مکانیک)
  2. ثبت اختراع دستگاه دوچرخه­ی آبی توسط دکتر رستگار حسینی (هیئت‌علمی گروه فیزیولوژی دانشکده‌ی علوم  ورزشی دانشگاه رازی)، دکتر محمد عزیزی (هیئت‌علمی گروه فیزیولوژی دانشکده‌ی علوم  ورزشی دانشگاه رازی)، سرکار خانم مریم سلیمی (دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک بیوسیستم گرایش طراحی و ساخت) و آقای وحید  نوری (دانش‌آموخته رشته­ی مکانیک)
  3. بومی‌سازی دستگاه ورزشی TRX، توسط سرکار خانم زهرا حسینی (دانشجوی ارشد فیزیولوژِی ورزشی دانشکده­ی علوم ورزشی دانشگاه رازی)
  4. دو مورد نوآوری علمی در صنایع نوشیدنی داخلی شامل آب هندوانه و آب چغندر قند توسط  سرکار خانم پروین آقابیگی امین و مریم لطفی (دانشجویان کارشناسی ارشد فیزیولوژی ورزشی دانشکده‌ی علوم ورزشی )، دکتر محمد عزیزی و دکتر وریا طهماسبی (هیئت‌علمی دانشکده‌ی ورزشی دانشگاه رازی ) و استاد مشاور دکتر پرویز بشیری (هیئت‌علمی دانشگاه رازی)
  5. چاپ 13 جلد کتاب تخصصی علوم ورزشی توسط اعضای هیات علمی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی و دو طرح به اتمام رسیده توسط دکتر علی حیرانی و دکتر شیرین زردشتیان (هیئت‌علمی دانشکده­ی علوم ورزشی دانشگاه رازی)