دیدار مجازی استاندار کرمانشاه با روسا و اساتید دانشگاه‌ها

مهندس بازوند، استاندار محترم کرمانشاه به مناسبت گرامیداشت مقام شامخ معلم با روسا و اساتید دانشگاه‌های استان کرمانشاه دیدار مجازی خواهد داشت

رئیس دانشگاه رازی از برگزاری نشست مجازی مشترک روسا و اساتید دانشگاه‌های استان کرمانشاه با حضور مهندس بازوند استاندار کرمانشاه به مناسبت گرامیداشت سالروز شهادت استاد علامه، آیت الله مرتضی مطهری(ره) و پاس داشت مقام شامخ معلم خبر داد.

رئیس دانشگاه رازی بیان کرد: این اقدام، پیرو پیشنهاد مطرح شده در نشست هم‌اندیشی اعضای هیات رئیسه و روسای دانشکده‌های دانشگاه رازی با استاندار و معاونین محترم ایشان مطرح و مورد استقبال استاندار محترم قرار گرفت.

دکتر اعلمی‌آل‌آقا با اشاره به آمادگی دانشگاه رازی برای میزبانی این نشست و تامین زیرساخت‌های لازم افزود: این نشست راس ساعت 10 صبح روز جمعه 12 اردیبهشت‌ماه 1399 به صورت مجازی و از طریق وبینار و با حضور روسا و اساتید دانشگاه‌های استان صورت می‌پذیرد.

وی ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد علامه، آیت الله مرتضی مطهری(ره)، پیشاپیش روز معلم را به تمامی اساتید فرهیخته کشور تبریک عرض نموده و افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، مهندس بازوند و هیات همراه ایشان، با حضور در دانشگاه رازی از طریق فضای مجازی با روسا و اساتید دانشگاه‌های استان کرمانشاه گفتگو خواهند داشت.