مراسم تقدیر از کارکنان امور عمومی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی - صفحه نخست

مراسم تقدیر از کارکنان امور عمومی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی

مراسم تقدیر از کارکنان امور عمومی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه در روز های پایانی سال 97، با حضورهیات رئیسه دانشکده و با هدف ارتقاء سطح انگیزش و بهبود روابط کاری کارکنان برگزار شد.این مراسم با هدف تکریم و تجلیل از زحمات کارکنان امور عمومی دانشکده و پرسنل ساعی برگزار شد.
دکتر عیدی ریاست دانشکده ضمن خوشامدگویی و قدردانی از تلاش ها و زحمات این عزیزان در دانشکده، تلاش صمیمیت و نوع نگرش همکاران را موجب ایجاد همدلی و همبستگی سازمانی عنوان کرد و گفت ایجاد جو آرامش و صمیمیت در کنار ترویج فرهنگ سلامت و ورزش می تواند ما را در رسیدن به اهداف کلی سازمان و ارائه خدمات به مراجعین یاری نماید، همچنین عنوان شد که میتوان دانشکده علوم ورزشی را بعنوان یک مرکز الگوی پیشرو در فرهنگ سلامت در دانشگاه و سطح استان کرمانشاه معرفی نمود.