مراسم گرامیداشت هفته تربیت بدنی در دانشکده علوم ورزشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، به مناسبت هفته تربیت بدنی مراسم گرامیداشتی امروز یکم آبان ماه با حضور دکتر جواد کریمی بنیانگذار و موسس دانشکده تربیت بدتی و علوم ورزشی و دکتر معصوم‌پور مدیر فرهنگی دانشگاه و جمعی از اساتید و دانشجویان در سالن اجتماعات دانشکده علوم ورزشی و به همت انجمن علمی دانشکده تربیت بدنی برگزار شد.

در ابتدای این نشست، جناب آقای دکتر حسین عیدی ریاست محترم دانشکده ضمن عرض خیر مقدم به جناب آقای دکتر جواد کریمی مؤسس و بنیانگذار رشته تربیت بدنی در استان کرمانشاه، اساتید و دانشجویان به بیان مطالبی پیرامون رشته  تربیت بدنی پرداخت و در پایان  با تبریک فرا رسیدن هفته تربیت بدنی، ورزش و تحرّک را از مهم‌ترین و اساسی‌ترین ارکان سلامت برشمرد و از بنیانگذار این دانشکده تشکر کرد.

در ادامه جناب آقای دکتر جواد کریمی ضمن گرامیداشت هفته تربیت بدنی، در خصوص چگونگی تأسیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه رازی به ایراد سخنرانی پرداخت و افزود: این دانشکده به یاری نیروهای متخصص بنیانگذاری شده و از گسترش و پیشرفت چشمگیر این دانشکده بسیار خرسندم. دکتر کریمی خطاب به دانشجویان گفت: دانشجویان آینده سازان مملکت هستند و یک مربی ورزش باید در تمام جهات تربیت شده باشد چرا که سلامت جسم نقش اساسی در سلامت روح دارد. بنیانگذار دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی تصریح کرد: اساتید و دانشجویان تربیت بدنی نقش شایان توجهی در تحقق جامعه سالم دارند لذا باید فرزندان خود را در مسیر شایسته زندگی هدایت کنیم تا درست گام بردارند و با جسمی سالمی به حیات خود ادامه دهند. وی علوم ورزشی را ابزاری برای تربیت نیروی انسانی سالم و با نشاط دانست و گفت: علوم ورزشی با همه رشته‌های دیگر فرق دارد و تربیت بدنی نقش برجسته‌ای حول محور اخلاق و جوانمردی دارد بر همین اساس عنوان پیشکسوت را برای اساتید بکار می‌برند و باید شأن و منزلت را رعایت کنیم و لباس کِسوت بپوشانیم.

در ادامه دکتر همایون عباسی معاون پژوهشی، آموزشی و اجرایی دانشکده علوم ورزشی به ارائه گزارشی در خصوص اساتید و دانشجویان این دانشکده پرداخت و گفت: نتیجه زحمات دکتر کریمی بنیانگذار دانشکده علوم ورزشی جذب 20 عضو هیأت علمی، 250 دانشجوی کارشناسی، 161 دانشجوی کارشناسی ارشد و 53 دانشجوی دکترا در گرایش‌های مختلف در این دانشکده است که جای سپاس دارد.

شایان ذکر است؛ پایان این مراسم با برنامه‌های متنوع همچون مسابقه همراه بود و عکس هانیه پرنو به عنوان عکس منتخب ورزشی انتخاب شد.